Hoe starten we:

Je krijgt van ons een speciaal onderpak te leen en dit pak kun je in de kleedkamer aantrekken. Je draagt hieronder alleen je ondergoed (maar geen BH met beugels!)  Vervolgens legt je speciaal opgeleide Miha Body Tec Trainer uit hoe één en ander werkt en maakt de trainer je speciale outfit nat. Dit is nodig voor een betere geleiding van de impulsen. De trainer helpt je vervolgens met het aantrekken van het vest, de bilband, de arm- en beenbanden.

Daarna wordt je pak, via een kabel, aangekoppeld aan de Miha Body Tec! Vervolgens stelt je trainer eerst voor iedere spiergroep de juiste intensiteit van de impulsen in die wordt opgeslagen op je persoonlijk trainingskaart.

Wat gebeurd er daarna en wat doet EMS nu eigenlijk?

De Miha Body Tec stuurt impulsen via de kabel naar alle elektroden in het vest en de banden om je individuele spiergroepen te activeren. Het apparaat geeft een impuls van 4 seconden waardoor je spieren (reflexmatig) worden aangespannen. Tijdens dit aanspannen doen we een oefening en vervolgens volgt 4 seconden rust om je spieren te ontspannen. De pulsen geven een (licht) tintelend gevoel.

Via het pak en de banden worden gelijktijdig diverse grote spiergroepen door de impulsen geactiveerd; je borst-, rug-, buik-, bil-, been- en armspieren. Deze groepen kunnen afzonderlijk in intensiteit worden afgesteld.

Door middel van een Miha Body Tec training wordt veel sneller resultaat behaald dan bij traditionele trainingsvormen. Alle grote spiergroepen van het lichaam kunnen tijdens de training tegelijkertijd worden aangespannen waardoor er bijna twee keer !! zoveel spiervezels geactiveerd worden als bij een conventionele training.

Waarom trainen met Miha Body Tec?

Een Miha Body Tec training is een dynamische work-out van slechts 20 minuten.

Je wordt in deze 20 minuten fitter, strakker en slanker.
Daarnaast is er geen gewichtsbelasting voor je gewrichten daardoor is de training voor iedereen geschikt, jong en oud, maar ook als je blessures hebt.

Trainen met de Miha Body Tec biedt je maximaal (sportief) resultaat in een kort tijdsbestek. Deze complete Miha Body Tec work-out staat gelijk aan 3 uur sporten in de sportschool dus tel uit je (tijd) winst!

Alle Miha Body Tec trainingen worden gegeven in onze luxe studio in privé setting Wil je samen komen met een vriend of vriendin dan is een duo training ook mogelijk! SAMEN TRAINEN IS LEUKER !

Klaar om fitterte worden?

Neem contact op