Personal Training

Effectieve Senioren Personal Training

Senioren Personal Training Sturdy Oud Beijerland
Senioren personal training is een trainingsprogramma dat speciaal wordt afgestemd op ouderen. Wanneer het lichaam ouder wordt, wordt dit vaak ook wat stijver. De senioren personal training in de Hoeksche Waard is hier speciaal op gericht. Lees hieronder wat het inhoudt, voor wie het geschikt is en wat de voordelen zijn.

Wat is Senioren Personal Training?

Senioren personal training is dus personal training, afgestemd op ouderen. U kunt namelijk een beperkte bewegingsmogelijkheid hebben en/of specifieke doelstellingen. Sturdy personal training geeft u de mogelijkheid om op uw eigen niveau te sporten.

Bewegingsprogramma bij spierafname

Trainingsprogramma afgesteld op uw doelen

Ouder worden gaat vaak gepaard met afname van fysieke activiteit, met als gevolg het verlies van spiermassa. Dit kan worden teruggedraaid, of worden voorkomen, door het gemotiveerd deelnemen aan een bewegingsprogramma.

U kunt afspreken met de personal trainer hoe vaak u elkaar ontmoet en de vooruitgang in kaart brengt. Daarnaast kunt u natuurlijk ook zelf trainen of fitness oefeningen voor ouderen doen. Onze personal trainer maakt een persoonlijk beweegprogramma voor u, waarbij krachttraining centraal staat. U hoeft zich geen zorgen te maken als u wat stijfjes bent, of misschien wel herstellend van een operatie. Onze personal trainer voor ouderen heeft veel ervaring met de doelgroep en past uw schema aan op uw persoonlijke doelen en mogelijkheden.

Wat zijn de voordelen van personal training voor senioren?

Personal training wordt vaak gelinkt aan het lichaam slank of gespierd houden. En dit kunnen zeker voordelen zijn van personal training. Senioren personal training in de Hoeksche Waard biedt u echter nog andere voordelen:

Het voorkomt gezondheidsklachten

Het voorkomt fysieke beperkingen

Het remt het verouderingsproces, u blijft er jong bij

Het is leuk en gezellig

Met behulp van een personal trainer heeft u ook nog eens een stok achter de deur, om elke trainingssessie weer uw uiterste best te doen.

Is senioren personal training iets voor u?

Ja! Personal training voor ouderen, of senioren, is dus geschikt voor iedereen van een wat oudere leeftijd. Onze personal trainer bepaalt samen met u de doelen en stelt een gepersonaliseerd bewegingsschema op. Zelfs als u nog nooit eerder heeft gesport helpt onze personal trainer u om aan de slag te gaan. Sturdy personal training in de Hoeksche Waard helpt u op een professionele en veilige wijze op uw eigen niveau te werken aan uw doelstellingen. Wilt u meer informatie of wilt u weten wat de senioren personal training kosten zijn? Neem dan vrijblijvend contact op.

Ga de uitdaging aan met Sturdy Personal Training in Oud Beijerland!