Wat is Senioren Personal Training?

Senioren personal training is dus personal training, afgestemd op ouderen. U kunt namelijk een beperkte bewegingsmogelijkheid hebben en/of specifieke doelstellingen. Sturdy personal training geeft u de mogelijkheid om op uw eigen niveau te sporten.

  • Bewegingsprogramma bij spierafname
  • Trainingsprogramma afgesteld op uw doelen

Ouder worden gaat vaak gepaard met afname van fysieke activiteit, met als gevolg het verlies van spiermassa. Dit kan worden teruggedraaid, of worden voorkomen, door het gemotiveerd deelnemen aan een bewegingsprogramma.

U kunt afspreken met de personal trainer hoe vaak u elkaar ontmoet en de vooruitgang in kaart brengt. Daarnaast kunt u natuurlijk ook zelf trainen of fitness oefeningen voor ouderen doen. Onze personal trainer maakt een persoonlijk beweegprogramma voor u, waarbij krachttraining centraal staat. U hoeft zich geen zorgen te maken als u wat stijfjes bent, of misschien wel herstellend van een operatie. Onze personal trainer voor ouderen heeft veel ervaring met de doelgroep en past uw schema aan op uw persoonlijke doelen en mogelijkheden.

Wat zijn de voordelen van personal training voor senioren?

Personal training wordt vaak gelinkt aan het lichaam slank of gespierd houden. En dit kunnen zeker voordelen zijn van personal training. Senioren personal training in de Hoeksche Waard biedt u echter nog andere voordelen:

  • Het voorkomt gezondheidsklachten
  • Het voorkomt fysieke beperkingen
  • Het remt het verouderingsproces, u blijft er jong bij
  • Het is leuk en gezellig

Met behulp van een personal trainer heeft u ook nog eens een stok achter de deur, om elke trainingssessie weer uw uiterste best te doen.

Variatie in je training en doen wat bij je past

De STURDY trainers zorgen voor veel variatie en uitdaging in je training en ze maken een training die bij jou past; een training die je leuk vindt maar vooral een die je kunt blijven volhouden. Dus wil je boksen, buiten trainen of gewoon lekker binnen, lenigheid, kracht of conditie opbouwen in onze luxe Personal Training studio’s is alles mogelijk!

Ongeacht je leeftijd, fitheid, gewicht of figuur en/of beperkingen of blessures, de trainers van STURDY kunnen altijd een passende training voor je maken.

Resultaat

We gaan voor resultaat. Er zijn namelijk veel verschillende redenen om met een personal trainer te trainen. Wat jouw doelstelling ook is, fitness, om af te vallen, voor revalidatie, sport specifiek, voor kracht óf lifestyle, onze personal trainers zijn gecommitteerd aan jouw doelstelling en het eindresultaat! Een resultaat dat we kunnen meten.

Is senioren personal training iets voor u?

Ja! Personal training voor ouderen, of senioren, is dus geschikt voor iedereen van een wat oudere leeftijd. Onze personal trainer bepaalt samen met u de doelen en stelt een gepersonaliseerd bewegingsschema op. Zelfs als u nog nooit eerder heeft gesport helpt onze personal trainer u om aan de slag te gaan. Sturdy personal training in de Hoeksche Waard helpt u op een professionele en veilige wijze op uw eigen niveau te werken aan uw doelstellingen. Wilt u meer informatie of wilt u weten wat de senioren personal training kosten zijn? Neem dan vrijblijvend contact op.

  • Download 5 gratis workouts

download 5 gratis workouts om thuis te starten!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klaar om fitterte worden?

Neem contact op