Reformer Pilates Hoeksche Waard Sturdy Personal Training

Mat Pilates

Is jouw lichaam in balans? Wil je jouw spieren versterken, aan je flexibiliteit werken of je lichaamshouding verbeteren? Dan is de klassieke Mat Pilates geschikt voor jou! Bij de luxe personal pilates studio in de Hoeksche Waard, van Sturdy Personal Training, werk jij aan je ademhaling, coördinatie, kracht én lenigheid.

Mat Pilates is geschikt voor iedereen die zijn of haar lichaamshouding wilt verbeteren door middel van de bewezen methodes van Joseph Pilates. In een groep van maximaal 8 personen voer je de Pilates oefeningen uit. Je krijgt hierbij veel persoonlijke aandacht van onze gediplomeerde trainer. Je werkt aan een evenwichtig spiersysteem. Hierdoor blijft jouw lichaam in balans. 

  • Versterken van je hele lichaam met focus op de bilspieren, core en onderrug
  • Positieve invloed op je houding in het dagelijks leven en andere sporten
  • Verbeterde balans, coördinatie en houding
  • Positieve invloed op het dagelijks leven: minder stress en betere concentratie
Een gezond en gebalanceerd lichaam krijg je met Mat Pilates bij Sturdy Personal Training!
Bij Mat Pilates voer je alle oefeningen uit op de grond, zonder apparatuur. Tijdens de lessen ligt de focus op het correct uitvoeren van de Pilates oefeningen. Het gaat hierbij om je houding en balans. Niet om snelheid of kracht. Je krijgt tijdens de lessen professionele begeleiding van een erkend pilates trainer van Sturdy Personal Training. Met Mat Pilates werk jij door middel van bewezen technieken aan een correcte lichaamshouding. Ervaar het zelf! Meld je aan voor een proefles of neem contact op voor meer informatie.