Schrijf je in voor een proefles Miha Bodytec!

Leuk dat je een proefles Miha Bodytec komt volgen! Miha Bodytec is niet alleen een therapeutische manier om jouw spieren elektrisch te stimuleren maar ook een perfecte en efficiënte manier van sporten. Door deze moderne trainingstechniek elektrische spierstimulatie (EMS) behaal jij in slechts 20 minuten per sessie gegarandeerd jouw persoonlijke doelen!

Kom een proefles ervaren met onze professionele en gecertificeerde EMS therapeuten en personal trainers. We hebben een eigen verdieping waar jij aan de slag gaat met jouw eigen EMS therapeuten. Uiteraard heb je hier een gratis parkeerplek voor de deur! Schrijf je in via onderstaand formulier.

Proefles pakket Miha Bodytec

  • Meld je aan voor 2 proeflessen Miha Bodytec bij Sturdy Personal Training voor maar €27,00!
  • Maak na inschrijving direct je betaling in orde en wij nemen contact op om de lessen in te plannen!

De lessen worden na betaling ingepland op afspraak. Al onze trainers zijn gecertificeerd om Miha Bodytec te geven. We zijn 6 dagen per week geopend en plannen een afspraak in op een dag en tijdstip die bij jou past. 

Schrijf je in via onderstaand formulier

Let op! Na de inschrijving wordt je doorgestuurd naar onze betaalpagina. Betaal daar het bedrag van het Miha Bodytec proeflespakket. We nemen daarna contact met je op om de lessen in te plannen op een dag en tijdstip welke jou schikt. 

We zien je graag in op de Rembrandstraat 3 in Oud-Beijerland! Wij hebben onze eigen verdieping in de sportschool en gratis parkeerplekken voor de deur. 

In 20 minuten Gezond, Strak & Fit met Miha Bodytec!
Proefles is proeven! De beste resultaten boek je wanneer je iets consequent doet. Met één proefles boek jij dus nog geen blijvend resultaat!