Wat is de DIN-norm 33961-5?

Het Duitse Instituut voor Normering heeft de norm uitgegeven om meer duidelijkheid te scheppen rondom EMS-training, welke wordt ingezet tijdens Miha Bodytec. De norm richt zich op het optimaliseren van de veiligheid en technieken om een zo optimaal resultaat te boeken.

Wij conformeren ons bij Sturdy Personal Training natuurlijk aan deze norm omdat zowel veiligheid als efficiëntie bij ons voorop staan. En plezier natuurlijk!

 

logo DIN richtlijn EMS trainingen

De richtlijnen van DIN-norm 33961-5 gaan onder andere over de intensiteit van de EMS trainingen en waar het toestel voor EMS training aan moet voldoen. Een aantal andere richtlijnen zijn:

  • Elke trainingssessie moet onder begeleiding zijn van een gecertificeerde trainer.
  • Tijdens een EMS-trainingssessie moet 1 trainer maximaal 2 klanten begeleiden.
  • Voor de eerste 10 weken moet er ten minste zes rustdagen tussen EMS-trainingen zijn, na 10 weken een minimum van 4 rustdagen.

Voor een volledig overzicht van dit keurmerk kun je dit document bekijken.

Sturdy Personal Training: de meest effectieve manier om jouw doelstelling te behalen nu 100% CONFORM!

Nieuwe DIN-richtlijn waarborgt veiligheid en succes bij Miha bodytec. Heb jij dit al geprobeerd? Lees meer informatie op onze Miha Bodytec pagina of meld je direct aan via de onderstaande contact knop!

Variatie in je training en doen wat bij je past

De STURDY trainers zorgen voor veel variatie en uitdaging in je training en ze maken een training die bij jou past; een training die je leuk vindt maar vooral een die je kunt blijven volhouden. Dus wil je boksen, buiten trainen of gewoon lekker binnen, lenigheid, kracht of conditie opbouwen in onze luxe Personal Training studio’s is alles mogelijk!

Ongeacht je leeftijd, fitheid, gewicht of figuur en/of beperkingen of blessures, de trainers van STURDY kunnen altijd een passende training voor je maken.

Resultaat

We gaan voor resultaat. Er zijn namelijk veel verschillende redenen om met een personal trainer te trainen. Wat jouw doelstelling ook is, fitness, om af te vallen, voor revalidatie, sport specifiek, voor kracht óf lifestyle, onze personal trainers zijn gecommitteerd aan jouw doelstelling en het eindresultaat! Een resultaat dat we kunnen meten.

Klaar om fitterte worden?

Neem contact op