Miha Bodytec

Miha Bodytec

Wil jij je fit voelen, maar heb je geen tijd om uren te sporten? Een perfect lijf hebben, maar na het werken geen zin meer om de sportschool in te duiken? Dan is Miha Bodytec dé oplossing voor jou: 20 minuten Miha Bodytec staat gelijk aan drie uur sporten, tel uit je winst!

Deze moderne trainingstechniek is geschikt voor iedereen die hard wilt werken aan een fit lichaam, in weinig tijd. Onze EMS gecertificeerde personal trainers zorgen ervoor dat jij jouw persoonlijke doelen binnen no-time haalt.

De voordelen van Miha Bodytec bij Sturdy Personal Training:

  • In minder dan een half uur een full body work-out doen.
  • Personal trainers met EMS licentie en meer dan 5 jaar ervaring.
  • Verbluffende resultaten: jouw voorgangers zijn unaniem enthousiast!

Miha Bodytec is een korte maar krachtige full body work-out. De moderne techniek stimuleert door middel van elektrische impulsen de acht grote spiergroepen. Bodytec combineert wetenschappelijk inzicht met elektrische spierstimulatie (EMS) en zorgt voor zeer snel waarneembare resultaten!

In 20 minuten Gezond, Strak & Fit met Miha Bodytec!

Kom zelf de resultaten van Miha Bodytec ervaren bij Sturdy Personal Training in de Hoeksche Waard. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier en ga de uitdaging aan!

In 20 minuten werken aan je gezondheid met Miha Bodytec!
Hoe werkt Miha Bodytec? Deze moderne techniek stimuleert door middel van elektrische impulsen de acht grote spiergroepen in je lichaam. Bodytec combineert wetenschappelijk inzicht met elektrische spierstimulatie. Zeer snel waarneembare resultaten zijn het gevolg!

Uiteraard staat jouw gezondheid voorop. Wij doen alles om de kans op verspreiding van het coronavirus zo klein mogelijk te houden. Wij kunnen dit alleen doen met jouw medewerking. Daarom gelden de volgende regels:

  • Alle behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak
  • Blijf thuis bij de bekende ziekteverschijnselen
  • Was je handen bij binnenkomst. Onze trainers zullen dit ook vaker dan normaal doen
  • De pakken worden na iedere behandeling gedesinfecteerd met een medisch desinfectiemiddel
  • Personeel houdt 1,5 meter afstand tijdens de behandeling
  • Indien gewenst draagt het personeel een mondkapje of kan je zelf een mondkapje krijgen

Kom zelf de resultaten van Miha Bodytec ervaren bij Sturdy Personal Training in de Hoeksche Waard. Boek nu twee proefsessies voor slechts €27,-. Neem contact met ons op via het contactformulier en ga de uitdaging aan!