Miha Bodytec Sturdy Personal Training

Miha Bodytec

Met toestemming van het Ministerie van Volksgezondheid en de gemeente Hoeksche Waard mag Sturdy Personal Training weer van start met Miha Bodytec (EMS-behandeling)!

LET OP wegens enorm succes maar beperkt plek! Wil je zeker weten of we plek hebben op het moment dat dit je uitkomt neem dan eerst contact op via de bovenstaande knop alvorens je betaald.

Kan jouw gezondheid wel een upgrade gebruiken? Miha Bodytec werkt snel en resultaatgericht. Deze behandelmethode helpt bij onder andere revalidatie, pijnklachten en blessures. Het resultaat: een gezonder én fitter lichaam. De behandeling is volledig afgestemd op jou en is altijd onder begeleiding van een gecertificeerde EMS-behandelaar en  personal trainer.

De moderne EMS-behandeling (EMS staat voor Elektro Musculaire Stimulatie) is geschikt voor iedereen die hard wilt werken aan een gezond lichaam, in weinig tijd. Afhankelijk van jouw wensen bepalen we jouw persoonlijke doelen en behandelplan. Denk aan een behandeling die gericht is op pijnbestrijding, cellulitisvermindering of de optimalisatie van je stofwisseling. Ook gewichtsafname inclusief voedingsadvies en massages behoren tot de mogelijkheden. Miha Bodytec is een effectieve methode bij medische klachten, zoals reuma, oedeem, MS, fybromyalgie, hernia en artrose. Onze EMS-gecertificeerde behandelaar en personal trainers zorgen ervoor dat jij jouw persoonlijke doelen binnen no-time behaalt.

In 20 minuten werken aan je gezondheid met Miha Bodytec!
Hoe werkt Miha Bodytec? Deze moderne techniek stimuleert door middel van elektrische impulsen de acht grote spiergroepen in je lichaam. Bodytec combineert wetenschappelijk inzicht met elektrische spierstimulatie. Zeer snel waarneembare resultaten zijn het gevolg!

Uiteraard staat jouw gezondheid voorop. Wij doen alles om de kans op verspreiding van het coronavirus zo klein mogelijk te houden. Wij kunnen dit alleen doen met jouw medewerking. Daarom gelden de volgende regels:

  • Alle behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak
  • Blijf thuis bij de bekende ziekteverschijnselen
  • Was je handen bij binnenkomst. Onze trainers zullen dit ook vaker dan normaal doen
  • De pakken worden na iedere behandeling gedesinfecteerd met een medisch desinfectiemiddel
  • Personeel houdt 1,5 meter afstand tijdens de behandeling
  • Indien gewenst draagt het personeel een mondkapje of kan je zelf een mondkapje krijgen

Kom zelf de resultaten van Miha Bodytec ervaren bij Sturdy Personal Training in de Hoeksche Waard. Boek nu twee proefsessies voor slechts €27,-. Neem contact met ons op via het contactformulier en ga de uitdaging aan!