Moderne trainingstechniek

Miha Bodytec is een korte maar krachtige full body work-out. De moderne techniek stimuleert door middel van elektrische impulsen de acht grote spiergroepen. Bodytec combineert wetenschappelijk inzicht met elektrische spierstimulatie (EMS) en zorgt voor zeer snel waarneembare resultaten! Deze moderne trainingstechniek is geschikt voor iedereen die hard wilt werken aan een fit lichaam, in weinig tijd. Onze EMS-gecertificeerde personal trainers zorgen ervoor dat jij jouw persoonlijke doelen binnen no-time haalt.

De voordelen van Miha Bodytec

  • In minder dan een half uur een full body work-out doen.
  • Personal trainers met EMS-licentie en meer dan 5 jaar ervaring.
  • Verbluffende resultaten: jouw voorgangers zijn unaniem enthousiast!
  • inschrijven voor Miha Bodytec proefles

Schrijf je in voor een Miha Bodytec Proefles!

Kom zelf de resultaten van Miha Bodytec ervaren bij Sturdy Personal Training in de Hoeksche Waard. Miha Bodytec is niet alleen een therapeutische manier om jouw spieren elektrisch te stimuleren maar ook een perfecte en efficiënte manier van sporten. Door deze moderne trainingstechniek elektrische spierstimulatie (EMS) behaal jij in slechts 20 minuten per sessie gegarandeerd jouw persoonlijke doelen!

Proefles pakketMiha Bodytec

  • Afgestemd op jouw leeftijd, niveau en doelen
  • Personal trainers met EMS-licentie en meer dan 5 jaar ervaring
  • Meld je aan voor 2 proeflessen Miha Bodytec bij Sturdy Personal Training voor maar €45!
Inschrijven voor proefles

vind hier antwoorden op jouw vragen

Door middel van elektrische impulsen worden de acht grote spiergroepen gestimuleerd. Tegelijkertijd, waardoor meer dan 90% van je spieren gebruikt worden tijdens een Miha Bodytec training. Tijdens een gemiddelde training in de sportschool is dit niet eens de helft. Daarom staat 20 minuten Miha Bodytec gelijk aan ongeveer 3 uur trainen in de sportschool.

Wij houden bij Sturdy Personal Training een minimale leeftijd van 16 aan voor Miha Bodytec. De apparaten worden ingesteld en afgesteld op jouw lichaam, waardoor de training door iedereen gedaan kan worden. Een sportieve achtergrond is dus niet nodig om te starten.

Miha Bodytec tijdens je zwangerschap is niet toegestaan. Na je zwangerschap ben je weer van harte welkom om te trainen. Dat kan vanaf 6 weken na je bevalling.

Miha Bodytec is voor bijna iedereen geschikt. In sommige gevallen, zoals bij een hoge bloeddruk of een pacemaker, wordt Miha Bodytec afgeraden. Twijfel je of het voor jou geschikt is? Neem dan contact met ons op.

Wat onze leden zeggen

Klaar om fitterte worden?

Inschrijven voor proefles