Waarom kiezen voor Sturdy?

100% Focus

Alle aandacht voor jou en het behalen van jouw doelstelling.

Persoonlijk

Persoonlijk advies over voeding en een gezonde levensstijl.

Toewijding

Wij zullen koste wat kost jouw doelen behalen!

Flexibiliteit

De Personal Trainer spreekt met jou af wanneer het jou schikt.

Kwaliteit

Fitness in onze luxe personal training studio.

Het beste resultaat

Jouw Personal Trainer maakt een fitness trainingsplan, houdt je gemotiveerd en ondersteunt je als het even tegenzit. Kortom, met Sturdy Personal Training in de Hoeksche Waard ben je er zeker van dat jouw inspanningen het gewenste resultaat zullen geven: een betere gezondheid en jouw lichaam in topconditie! Ga jij de uitdaging aan? Kom naar Sturdy Personal Training in de Hoeksche Waard. Meld je aan via onderstaand contactformulier. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Persoonlijk trainingsschema

Iedereen die bij ons komt, heeft een eigen startpunt en eigen doelen. Daarom kiezen wij niet voor een standaard aanpak. Een persoonlijk plan is wat werkt! Waardoor jij sneller en effectiever je doelstellingen behaalt. Samen met jouw personal trainer bespreek je jouw sportverleden en de doelen die je wilt behalen uitgebreid. Zodat het plan tot in de puntjes bij jou past.

  • aanmelden voor een gratis intake

Neem contact op voor een gratis intake

Naam(Vereist)

vind hier antwoorden op jouw vragen

Absoluut. Wij nemen het stukje ‘personal’ in personal training heel serieus. Of je nu sterker, slanker of fitter wilt worden. Of je moet herstellen van een knie-operatie of rugklachten hebt. Wij maken een plan dat afgestemd is op jouw doelen. Ook kunnen wij je helpen met revalidatie na een traject van de fysio of het ziekenhuis.

De kosten van personal training zijn hoger dan een fitness-abonnement, dat klopt. Maar hoeveel mensen betalen jarenlang zonder dat ze resultaat zien? Trainen met een personal trainer is effectief. Wij leren je een nieuwe lifestyle aan waar je de rest van je leven profijt van hebt. Het is een investering in de rest van je leven. De kosten van personal training zijn afhankelijk van je persoonlijke doel(en). Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kunnen we je hier meer over vertellen.

Past personal training niet bij jouw portemonnee? Een andere optie is samen trainen met bijvoorbeeld een vriend of vriendin of Small Group Training doen waardoor je de kosten deelt.

Zeker! Onze trainers kunnen een op maat gemaakt voedingsplan maken. Het voedingsplan sluit naadloos aan bij jouw doel. De combinatie van personal training en een persoonlijk voedingsplan is het recept voor optimale prestaties en resultaten.

Bij Sturdy Personal Training train je in één van onze luxe studio’s. Je traint in een privésetting waar ventilatie en hygiëne hoog in het vaandel staan. Ook hebben wij onze eigen buitengym waar met mooi weer getraind kan worden.

Wat onze leden zeggen

Klaar om fitterte worden?

Gratis intake aanvragen