Het beste resultaat

Naarmate men ouder wordt, neemt vaak ook de fysieke activiteit af wat leidt tot het verlies van spiermassa. Ook voeding speelt hierbij een belangrijke rol. Het verlies van spierkracht en spiermassa kan worden teruggedraaid door het gemotiveerd deelnemen aan een een persoonlijk beweegprogramma, waarbij krachttraining centraal staat. Wilt u meer informatie of wilt u weten wat de kosten voor senioren personal training zijn? Neem vrijblijvend contact op.

Persoonlijk trainingsschema

Iedereen die bij ons komt, heeft een eigen startpunt en eigen doelen. Daarom kiezen wij niet voor een standaard aanpak. Een persoonlijk plan is wat werkt! Waardoor jij sneller en effectiever je doelstellingen behaalt. Samen met jouw personal trainer bespreek je uitgebreid jouw sportverleden en de doelen die je wilt behalen. Zodat het plan tot in de puntjes bij jou past.

  • Sporten op uw eigen niveau
  • Een gepersonaliseerd trainingsschema
  • Voorkomen van gezondheidsklachten
  • Voorkomen van fysieke beperkingen
  • Het remmen van het verouderingsproces, u blijft er jong door
  • Leuk en gezellig sporten
  • aanmelden voor een gratis intake

Neem contact op voor een gratis intake

Naam(Vereist)

vind hier antwoorden op jouw vragen

Absoluut. Wij nemen het stukje ‘personal’ in personal training heel serieus. Of u sterker, slanker of fitter wilt worden. Of u moet herstellen van een knie-operatie of rugklachten hebt. Wij maken een plan dat afgestemd is op uw doelen. Ook kunnen wij u helpen met revalidatie na een traject van de fysio of het ziekenhuis.

De kosten van personal training zijn hoger dan een fitness-abonnement, dat klopt. Maar hoeveel mensen betalen jarenlang zonder dat ze resultaat zien? Trainen met een personal trainer is effectief. Wij leren u een nieuwe lifestyle aan waardoor u jong blijft. De kosten van personal training zijn afhankelijk van uw persoonlijke doel(en). Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kunnen we je hier meer over vertellen.

Zeker! Onze trainers kunnen een op maat gemaakt voedingsplan maken. Het voedingsplan sluit naadloos aan bij uw doel. De combinatie van personal training en een persoonlijk voedingsplan is het recept voor optimale prestaties en resultaten.

Bij Sturdy Personal Training traint u in één van onze luxe studio’s. U traint in een privésetting waar ventilatie en hygiëne hoog in het vaandel staan. Ook hebben wij onze eigen buitengym waar met mooi weer getraind kan worden.

Wat onze leden zeggen

Klaar om fitterte worden?

Gratis intake aanvragen