Fit in 8 weken

Gedurende dit traject staan we klaar om al je vragen te beantwoorden en zullen we je voorzien van inzichten en kennis waardoor succes gegarandeerd is en het behouden van je resultaten eenvoudiger wordt.

Het programma is gebaseerd op het in balans brengen van je lichaam door middel van de juiste training, goed getimede voeding in de juiste combinaties en doelgerichte suppletie.

Wat ga je doen?

Deze 8 Weken: “The Best Shape of Your Life” – een spannende reis naar een gezondere levensstijl die je voor altijd zal bijblijven! Maar onthoud, dit is geen snelle oplossing! Het is geen quickfix en voilà, je bent in topvorm. Nee, dit is een toewijding, een uitdaging waarbij jij jezelf tot het uiterste zult pushen.

Het zal niet makkelijk zijn. Je zult zweten, je zult uitgeput zijn, en er kunnen zelfs een paar tranen vloeien. Maar geloof ons als we zeggen dat het de moeite waard zal zijn. Want aan het einde van deze 8 weken zul je niet alleen fysiek sterker zijn, maar ook mentaal en emotioneel.

Intakegesprek aanvragen

Het draait allemaal om discipline en vastberadenheid. De sleutel is om de gezonde gewoonten die je hier leert, toe te passen en vol te houden, niet alleen voor deze 8 weken, maar voor de rest van je leven. Want het gaat niet alleen om het uiterlijk; het gaat om je gezondheid en welzijn op de lange termijn.

We zullen je uitdagen, je grenzen verleggen en je aanmoedigen om het beste uit jezelf te halen. Maar geloof ons, het is het allemaal waard. Aan het einde van deze reis, zul je de beste versie van jezelf hebben verdiend. Een versie die niet te koop is, maar die je hebt verdiend met bloed, zweet en tranen.

Nathalie Zweerman

Eigenaar & Personal Trainer

Lees meer over Nathalie

KARIN FRERIKS

Personal Trainer

Lees meer over Karin
  • aanmelden voor een gratis intake

Aanmelden voor een gratis intake

Laten we samen werken aan een gezonde levensstijl die je voor altijd met trots zult dragen. En onthoud, je staat er niet alleen voor. We zijn hier om je te ondersteunen, je te motiveren en je te laten zien dat je tot geweldige dingen in staat bent. 

“Deze 8 Weken: The Best Shape of Your Life” – de reis van je leven!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat onze leden zeggen

Klaar om fitterte worden?

Gratis intake aanvragen