MOVE DIFFERENT & FEEL BETTER ·

1-op-1 of 1-op-2

Personal Training Pilates is geschikt voor iedereen die 1-op-1 wilt trainen, of 1-op-2: samen met een vriend of vriendin. Elke les wordt specifiek afgesteld op jouw lichaam, aandachtspunten en persoonlijke doelstellingen. Je werkt in de lessen met alle Pilates-apparatuur. Door de persoonlijke aandacht die jij van je trainer krijgt, boek jij gegarandeerd resultaat!

De voordelen van Personal Pilates Training

Personal Training Pilates lessen worden specifiek opgesteld aan de hand van jouw niveau en doelstellingen. Samen met jouw trainer ga je aan de slag om deze doelstellingen waar te maken! Je werkt zowel op de mat als met de Reformer in onze luxe Personal Pilates Studio. Neem voor meer informatie contact op of maak gelijk een eerste afspraak!

  • Versterken van je hele lichaam met focus op de bilspieren, core en onderrug
  • Positieve invloed op je houding in het dagelijks leven en andere sporten
  • Verbeterde balans, coördinatie en houding
  • Positieve invloed op het dagelijks leven: minder stress en betere concentratie
  • aanmelden voor een gratis intake

Neem contact op voor een gratis intake

Naam(Vereist)

vind hier antwoorden op jouw vragen

Mat Pilates is goed voor je ademhaling, coördinatie, kracht en lenigheid. Je verbetert je lichaamshouding. Mat Pilates voorkomt blessures. Het is een goede aanvulling op andere sporten. Nog een voordeel: het vermindert het stress.

Jouw personal trainer stemt de lessen af op jouw niveau en jouw doelstellingen. Dat betekent effectievere lessen en dus sneller resultaat.

Pilates is voor iedereen geschikt. Je hoeft niet lenig te zijn om het te kunnen. Omdat het vaak vergeleken wordt met yoga, denken veel mensen dat je je in verschillende acrobatische houdingen moet kunnen wringen. Niets in minder waar. Pilates maakt je leniger, dat hoef je nog niet te zijn.

Pilates is goed voor je ademhaling, coördinatie, kracht en lenigheid. Je verbetert je lichaamshouding. Pilates voorkomt blessures. Het is een goede aanvulling op andere sporten. Nog een voordeel: het vermindert het stress.

Wat onze leden zeggen

Klaar om fitterte worden?

Inschrijven voor een gratis intake