MOVE DIFFERENT & FEEL BETTER ·

De correcte oefeningen

In deze les wordt gebruik gemaakt van de reformer voor een training van het gehele lichaam. De reformers bevatten spiraalveren die je weerstand geven, waardoor je enerzijds veel uitdaging in je spierkracht krijgt en anderzijds geven deze spiraalveren je steun en feedback. Dit brengt een hele nieuwe uitdaging in je Pilates trainingen. Reformer pilates lessen zijn geschikt voor iedereen en worden aan jouw persoonlijke doelen aangepast. Er kunnen maximaal 4 personen deelnemen aan deze lessen.

De voordelen van Reformer Pilates

  • Moment van volledige ontspanning
  • Op een gebalanceerde manier werken aan je spieren en houding
  • Verbeteren van lichaamscoördinatie en -beheersing
  • Balans in het lichaam en in de geest
  • inschrijven voor pilates proefles

Schrijf je in voor een Pilates Proefles!

Leuk dat je een pilates proefles komt volgen! Bij Sturdy Pilates krijg jij persoonlijke aandacht en werk jij aan je lichaamshouding, spierkracht en souplesse! Onder begeleiding van een professionele gecertificeerde trainer ga je in een groep van maximaal 4 Reformer Pilates personen aan de slag.

Bekijk de inhoud van het proefles pakket en schrijf je in!

vind hier antwoorden op jouw vragen

Reformer Pilates is heel geschikt om te helpen herstellen van blessures. De Reformer helpt je op een geweldige manier bij bewegen, terwijl je, liggend op je rug, in een niet-gewicht-dragende positie bent. Dit is vooral nuttig en effectief bij een blessure. Het bewegende deel (de kar), geeft zowel feedback als correctie tijdens de uitvoering van een oefening.

Draag geen losse kleding tijdens Reformer Pilates. Het is namelijk belangrijk dat de instructeur je lichaamsvormen goed kan zien en kan zien hoe je gewrichten en spieren bewegen. Losse kleding maakt het voor de instructeur veel moeilijker je beweging te zien en deze waar nodig te corrigeren. Geen ritsen in je broek of shirt in verband met het beschadigen van de Reformer.

Hoewel je misschien gewend bent om tijdens sporten schoenen te dragen, is Pilates bedoeld om op blote voeten en in onze studio op sokken te beoefenen. Draag daarom speciale Pilates/antislip sokken, zodat je niet van de Reformer afglijdt. Vraag ernaar bij je instructeur.

Reformer Pilates is voor iedereen geschikt. Je hoeft niet lenig te zijn om het te kunnen. Omdat het vaak vergeleken wordt met yoga, denken veel mensen dat je je in verschillende acrobatische houdingen moet kunnen wringen. Niets in minder waar. Reformer Pilates maakt je leniger, dat hoef je nog niet te zijn.

Pilates is een intensieve, maar zachte krachttraining. Je traint je hele lichaam en de focus ligt op je core. Je traint vooral je diepe spieren: buik, bekkenbodem en onderrug.

Wat onze leden zeggen

Klaar om fitterte worden?

Inschrijven voor een proefles