Na nog een kleine week ziek thuis kon ik voorzichtig weer naar buiten. Viel dat even tegen! Ik liep een rondje om mijn appartementen complex met Bailey en ik was versleten; totaal buiten adem. De volgende dag had ik enorme spierpijn en dat duurde wel een week lang!
Ik schrok daar enorm van want IK (voor mijn leeftijd topfit) kon nog geen 5 minuten wandelen.

Om mijn werk als Personal Trainer zo snel mogelijk weer te kunnen starten schreef ik voor mezelf een trainingsplan om weer fit te worden. In de eerste week deed ik rustig aan, ik fietste 10 minuten op de (indoor)fiets en was versleten. Toen uit de uitslag van Thorax foto kwam bleek ik toch ook een lichte longbeschadiging te hebben. Hierdoor was ik nog meer gemotiveerd om te herstellen. Ik stapte vervolgens over op de spinning bike, ook dat viel zwaar tegen maar ik hield vol en na 3 weken (om de 2/3 dag fietsen) deed ik mijn eerste Miha Body Tec (EMS) training. Deze training lag 3 niveaus lager dan wat ik gewend was en weer had ik een week spierpijn. Daarom startte ik vervolgens met trainen op de Reformer wat me, op wat stijve spieren na, redelijk goed af ging.

In kleine stapjes ging het steeds beter en afgelopen zaterdag heb ik voor het eerst weer 2 uur op de race fiets gezetten. YESSSSSS! Mijn conditie wordt met de dag beter. Ik ben wel in de avonden nog moe maar de huisarts heeft aangegeven dat herstel echt tijd nodig heeft.
Volgende week ga ik ook weer aan de slag met het opbouwen van krachttraining maar ondertussen fiets ik nog regelmatig en train ik op de Reformer.

Ben jij ook ziek geweest, heb je Corona gehad of de griep ? Ik kan je als ervaringsdeskundige en gecertificeerd Personal Trainer nu nog beter helpen om stap voor stap weer fit te worden.
Zie ook mijn profiel, wil je meer info mail me dan.

Gezonde groetjes
Nathalie Zweerman

Klaar om fitterte worden?

Neem contact op