Sandi van Aalst

Change happens through movement and movement heals

“Hoi, mijn naam is Sandra (Sandi) van Aalst. Ik kom uit de stad Johannesburg in Zuid-Afrika en ben in november 2018 naar Nederland verhuisd. 

Ik heb altijd een actief leven gehad, dat al begon met ballet les toen ik 6 was. Daarna deed ik jarenlang moderne dans. Als volwassene deed ik aan aerobics, krachttraining, buikdansen en kick boksen.

Mijn Pilates-reis begon  in 2007 als een vorm van revalidatie na een operatie om een een schijf uit mijn lumbale wervelkolom te verwijderen. Ik zat 2 maanden lang in een rugbrace en ging twee keer per week naar Pilates. Mijn lichaam genas en ik werd zowel geestelijk als mentaal ontzettend sterk. Ik was zo onder de indruk van de Pilates methode dat ik besloot om de opleiding tot Pilates instructrice te volgen. Ik vind het fantastisch om de voordelen van Pilates met mijn leerlingen te delen. 

Ik ben een uitgebreide gecertificeerde Pilates-instructrice, personal trainer, total barre en aerial yoga-instructeur. Ik ben momenteel ingeschreven voor een 200 uur yogadocentenopleiding.”

Specialiteiten: Centimetre reduction, Core and Flexibility Training, Integration of Pilates into Everyday Life, Posture Alignment, Sport Specific Training, Strength and Conditioning, Prenatal and Postnatal Pilates. 

Een kleine greep uit Sandi's kwalificaties:

Omdat Sandi uit Zuid-Afrika komt, zijn de meeste van haar lessen in het Engels. Bij Pilates is dit geen enkel probleem omdat de meeste termen dat ook zijn. Sandi verstaat wel Nederlands! 

Sturdy Pilates ... Move different ... Feel better!