In groepsverband

Een Small Group Training is voor iedereen geschikt die ervan houdt in groepsverband te trainen en graag de extra uitdaging aangaat van een persoonlijke, gerichte training. Een groep bestaat uit maximaal 4 mensen. Je traint op je eigen niveau en tempo. Het samen sporten werkt vaak extra motiverend! Small Group training biedt de voordelen van intensieve fitness met een personal trainer tegen een lager tarief en samen met anderen.

Gericht op conditie en functioneel trainen

Een Small Group trainingssessie duurt 55 minuten. De fitness workouts zijn speciaal afgestemd op de kleine groep en zijn voornamelijk gericht op conditie en functioneel trainen. Er is veel mogelijk: van cardio- tot krachttraining, van lichaamshouding tot flexibiliteit en van stabiliteit tot coördinatie en meer. Alle spiergroepen komen aan bod!

  • Training op verschillende niveaus
  • Een persoonlijke, afwisselende en motiverende trainingsmethode
  • Training in gezelschap om het plezieriger te maken
  • Vernieuwing en gegarandeerd optimaal resultaat
  • Zowel binnen als buiten trainen, in omgeving Oud-Beijerland
  • Zelf een groep starten of deelnemen aan een bestaande groep
  • aanmelden voor een gratis intake

Neem contact op voor een gratis intake

Naam(Vereist)

vind hier antwoorden op jouw vragen

Zeker! Doordat wij in kleine groepen trainen, is er voldoende aandacht voor elke deelnemer. Zo kan het zijn dat jij meer herhalingen van een oefening doet, omdat dat past bij jouw lichaam en jouw doelen. Helemaal op je eigen niveau dus!

Je kunt zelf een groep starten of deelnemen aan een bestaande groep. Wil jij met drie collega’s of vrienden trainen? Dan starten we een nieuwe groep. Kom je alleen? Dan train je bij een bestaande groep, met deelnemers die aansluiten bij jouw doelen en niveau.

Zeker! Onze trainers kunnen een op maat gemaakt voedingsplan maken. Het voedingsplan sluit naadloos aan bij jouw doel. De combinatie van fitness en een persoonlijk voedingsplan is het recept voor optimale prestaties en resultaten.

Bij Sturdy Personal Training train je in één van onze luxe studio’s. Je traint in een privésetting waar ventilatie en hygiëne hoog in het vaandel staan. Ook hebben wij onze eigen buitengym waar met mooi weer getraind kan worden.

Wat onze leden zeggen

Klaar om fitterte worden?

Gratis intake aanvragen