Sturdy PT Small Group Training Hoeksche Waard

Small Group Training

Wil jij graag intensief werken om jouw fitness doelstelling te behalen en houd je van afwisseling? Wil je professionele fitness begeleiding, maar vindt je de kosten voor één op één training te hoog? Dan is Small Group Training bij Sturdy Personal Training in de Hoeksche Waard echt wat voor jou!

Een Small Group Training is voor iedereen geschikt die ervan houdt in groepsverband te trainen en graag de extra uitdaging aangaat van een persoonlijke, gerichte training. Een groep bestaat uit maximaal 6 mensen en je eigen niveau en tempo. Het samen sporten werkt vaak extra motiverend! Small Group training biedt de voordelen van intensieve fitness met een personal trainer tegen een lager tarief en samen met anderen.

Personal training is nu voor iedereen toegankelijk!
Een Small Group trainingssessie duurt 55 minuten. De fitness workouts zijn speciaal afgestemd op de kleine groep en zijn voornamelijk gericht op conditie en functioneel trainen. Er is veel mogelijk: van cardio- tot krachttraining, van lichaamshouding tot flexibiliteit en van stabiliteit tot coördinatie en meer. Alle spiergroepen komen aan bod! Ga jij de uitdaging aan? Kom naar Sturdy Personal Training in de Hoeksche Waard. Meld je aan via onderstaand contactformulier. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.