Personal Training

Sportschool gesloten ?

Sturdy PT Small Group Training Hoeksche Waard
 

Sportschool gesloten ?  

STURDY niet!

Wij hebben een speciaal Sturdy Personal Training lockdown pakket. Onze trainingen vinden plaats in de speciaal ingerichte Personal Training tent. Alles geheel volgens de RIVM richtlijnen.

In de afgelopen maanden is tijdens de coronacrisis steeds duidelijker geworden dat een gezonde leefstijl alles bepalend is voor je weerstand.

Alle onderzoeken laten keer op keer zien dat sporten en bewegen goed voor je is; het geeft een boost aan je immuunsysteem, het verbetert je focus en je (werk) prestaties. Kortom sporten verbetert je algehele gezondheid.

We zitten nu met z’n allen in een periode waarin sporten en bewegen een vast onderdeel zou moeten zijn van ons dagelijks leven. Sporten en bewegen is juist nu belangrijk voor iedereen maar nog meer voor diegene die niet meer ‘gewend’ zijn om te sporten. Door het vele thuiswerken en alle beperkingen bewegen we te weinig.  

Lukt het sporten je niet alleen? STURDY kan je daarbij helpen.

Start 2022 goed en werk aan je gezondheid en weerstand. Zin om aan de slag te gaan en fit te worden en te blijven?

Sturdy laat je, ook in deze tijd, niet in de steek! Wij helpen je naar een optimale gezondheid en betere vitaliteit en onze trainers staan voor je klaar om je te helpen je nieuwe doelstellingen te halen.

Voor de aankomende weken doen we dit, gelet op de opgelegde beperkingen, in onze buiten locatie.

We bieden diverse outdoor trainingen en coachen je op het gebied van training, gezondere voeding, sneller herstel en betere mindset.

Dus geen excuses en maak snel een afspraak voor een intake !

Start nu …

Sturdy Personal Training - Small Group Training omgeving Hoeksche Waard