Terug naar trainers

Cordelia Gallinari

“Ik begeleid jou naar lichamelijke vrijheid, souplesse in je gewrichten en kracht in je spieren. Mijn doel is om mijn kennis van beweging op een prettige manier door te geven en samen te werken aan een gezonder leven.

Liefde voor bewegen zit in mijn bloed. Ik ben geboren in Brazilië en dit is ook de plek waar ik lichamelijke opvoeding studeerde. Dat deed ik  aan de Katholieke Universiteit van Salvador in Bahia. Tijdens mijn studie heb ik diverse sporten beoefend, zoals capoeira, aerobics en surfen in de warme wateren van Bahia. Ik ben altijd verliefd geweest op lichaamsbewegingen op een poëtische en bewuste manier.

Mijn studie lichamelijke opvoeding was pas het begin van mijn verdieping in lichaamsbeweging. Ik volgde verschillende ontzettend interessante cursussen en trainingen, onder andere op het gebied van pilates. Daarnaast heb ik specifiek biomechanica gestudeerd.

Mijn doel is om mensen bewust te maken van pilatesbewegingen. Pilates betekend namelijk niet alleen het vormen van een strakke buik of bilspier, maar ook een correctie van je spieren en gewrichten. Het bewustzijn van je lichaam en correct uitvoeren van bewegingen zorgt voor balans en flexibiliteit.

In mijn lessen ligt de focus met name op het verbeteren van techniek. Ik leer je onder andere hoe je fysieke kracht en balans behoudt en ik corrigeer je lichaamshouding.

Als je fysieke klachten hebt aan bijvoorbeeld je rug, nek, schouders of heupen of als je scoliose hebt, dan kan ik je daarmee helpen.

Of ik fan ben van pilates? Absoluut! De voordelen zijn eindeloos. Denk hierbij aan het verbeteren van je lichaamshouding, het voorkomen en verhelpen van blessures, het verminderen van stress, ademhalingscontrole, zelfvertrouwen en balans.”

Doe jij mee?

Een kleine greep uit Cordelia's opleidingen:

  • Sport Academische fitvak
  • Ground Control Pilates
  • AALO Reformer Pilates
  • Zwangerschap Pilates
  • Pilates Biomechanica
  • Veel online pilates-opleidingen in Brazilië