Terug naar trainers

Ymano Burgmans

“Hallo! Ik ben Ymano Burgmans, een Brabander woonachtig in Rotterdam.

Mijn hele leven ben ik actief geweest in verschillende sporten zoals voetbal, tennis, judo, en boksen. De afgelopen vijf jaar heb ik me intensief beziggehouden met powerliften onder begeleiding van een coach. Deze sport is een grote passie van mij geworden en heeft me zelfs naar het NK gebracht. Mijn interesse in sport, voeding en algemene gezondheid groeide hierdoor enorm, wat me motiveerde om meer te doen in dit veld. Daarom heb ik de Fitvak A en NASM opleiding gevolgd en ben ik nu een gecertificeerd personal trainer.

Mijn doel voor de komende jaren is om mijn kennis verder uit te breiden en mezelf continu te blijven ontwikkelen. Sporten en bewegen is niet alleen gezond, maar ook ontzettend leuk en kan een geweldige manier zijn om je geest tot rust te brengen. Ik wil anderen motiveren door te laten zien wat sport allemaal voor je kan betekenen.
Een van de belangrijkste aspecten in het leven is het vinden van jouw balans. Mijn doel is om samen met jou te ontdekken hoe fitness binnen jouw levensbalans past. Wat zijn jouw doelen en hoe kunnen we deze op de beste manier bereiken? Het geeft mij enorme voldoening om te zien hoe iemand progressie boekt.

Wil je jouw doelen samen met mij behalen? Laten we de uitdaging samen aangaan. You got this!”

Een kleine greep uit Ymano’s opleidingen:

  • Fitness trainer A
  • NASM Personal Trainer