Voeding- & Lifestylecoaching

Een korte introductie

Mijn naam is Reinier Bremmer. Na de opleiding op het CIOS in Goes ben ik mij gaan specialiseren in personal training en lifestylecoaching. Ik ben ook de opleiding BGN gewichtsconsulent gaan volgen. Deze heb ik samen met de specialisatie sport & voeding afgerond.  

Voeding- en Lifestylecoaching

Door het creëren van de juiste gewoontes ben ik ervan overtuigd dat de combinatie voeding en lifestyle voor een positieve verandering kan zorgen in jouw leven. Als coach ben ik er om jou te adviseren en te helpen bij de keuzes die je maakt.

Wat kan je tijdens de consulten bij mij verwachten?

Met een consult kun je persoonlijke begeleiding en benadering verwachten. Het zal niet altijd even makkelijk zijn, maar met jouw inzet, wilskracht & de handvatten die ik aanrijk werken wij samen aan een lifestyle die bij jou past.

Het traject bestaat uit een uitgebreide intake en 6 contactmomenten waarin ik adviezen geef en waarin we de voorgaande periode bespreken.

Wil jij aan de slag met je voedingspatroon en/of lifestyle en kan je hierbij wat hulp gebruiken? Meld je dan nu aan voor een gratis Kennismakingsgesprek van +/- 15 min. Dit kan telefonisch of fysiek bij STURDY